2021-04-02
芋泥奶啲芋圓幾好食,啲奶都好飲,就係芋泥好少,飲黎冇劃芋泥奶味,都算飲奶多,唔係特別甜,對我黎講整體黎講都ok,鍾意甜嘅人可能會覺得佢唔夠味啦⭐️⭐️⭐️木瓜奶一般般,唔係話難飲,但下次唔會嗌⭐️⭐️麵線認真一般般,加左醋先叫好左少少,個味道又唔甜又唔鹹,冇乜味咁,下次唔會再嗌⭐️香酥綜合飯-有台灣腸、滷肉、鹽酥雞、魷魚鬚整體黎講我覺得幾好食,加上佢啲份量都唔少,台灣腸好正常,就係一般街邊都有嘅腸,滷肉味道都好正常,對我黎講啲滷肉份量都足夠,另外鹽酥雞幾好食,但略嫌有啲乾身,最好食嘅估唔到係魷魚鬚,大大條啖啖肉,食落仲有啲甜甜地,魷魚鬚係一定會再食!⭐️⭐️⭐️⭐️鹽酥雞拌麵-鹽酥雞就同上啦,份量多﹑味道唔差但略嫌太乾身,拌麵上面啲滷肉份量都合適,話晒主角都唔係啲滷肉,拌麵反而有驚喜,食食下食到啲酸酸甜甜嘅味道,睇真啲原來係加左啲酸菜,加左酸菜同青瓜絲之後係中和左滷肉拌麵嘅油膩感!唔錯!⭐️⭐️⭐️⭐️至於鋪頭方面,晚市時間去人唔算多,多係多在嗌外賣嘅人,服務員嘅態度都唔差,要去抹枱都會同我講聲唔好意思,嗌落單都會叫我停一停,嗰陣時都好忙,佢地都有好多外賣要包,但係隔左陣就有人黎落單,服務態度都幾好。
⭐️⭐️⭐️
芋見圓子髒髒乳
木瓜奶一般般,唔係話難飲,但下次唔會嗌
⭐️⭐️
木瓜鮮牛乳
⭐️
台南大腸麵線
香酥綜合飯-有台灣腸、滷肉、鹽酥雞、魷魚鬚
⭐️⭐️⭐️⭐️
香酥綜合飯