2016-03-28
食落肚嘅藝術品😎落雨唯一令人心情好啲嘅就係呢個落雨version係紫色-【Break the tear】$138,好靚好靚😁Snappy 睇中左佢好耐😂食到啦🙃滴淚水會有唔同顏色,咁雨天就係紫色😝其實係用糖吹出泥嘅,入面有gorganzola ice cream,celey ice,port wine sauce,walnuts 同hazelnuts。估唔到blue cheese🍨同西芹冰呢個combination又唔會太怪🙃仲可以加埋扑碎左嘅糖撈埋一齊食😁,但我都係中意正常甜品多d。-加$18仲可以要杯野飲,Snappy同朋友要左【Pomegranate】 同【Apricot peach tea】望落好係有珍寶珠咁,其實茶泥㗎😁好有心思😚-仲有黑板比你畫下發揮下藝術細胞🙂
【Break the tear】$138,好靚好靚😁Snappy 睇中左佢好耐😂食到啦🙃滴淚水會有唔同顏色,咁雨天就係紫色😝其實係用糖吹出泥嘅 ,入面有gorganzola ice cream,celey ice,port wine sauce,walnuts 同hazelnuts。估唔到blue cheese🍨同西芹冰呢個combination又唔會太怪 🙃仲可以加埋扑碎左嘅糖撈埋一齊食😁,但我都係中意正常 甜品多d。
- 加$18仲可以要杯野飲,Snappy同朋友要左【Pomegranate】 同【Apricot peach tea】望落好係有珍寶珠咁,其實茶泥㗎😁好有心思😚
仲有黑板比你畫下發揮下藝術細胞🙂