2023-04-21 554 瀏覽
想講,呢間餐廳應該都開左一兩個禮拜,目前應該仲係試業階段。雖然一黎就寫負評好似有d衰,但係唔講出黎真係難解我心中嘅怨恨。本人自問唔係一個美食家,亦都唔鍾意寫食評,好多時d野食擺得入口已經可以接受,但係呢間嘢嘅蛋包飯真係可以講係難啃。我就自問食過兩次蛋包飯,俾我嘅體驗都唔錯,係我嘅認知入面蛋包飯就係蛋包住炒飯,但係呢講嘢個蛋包飯居然係蛋包白飯。咩事?我嗌左雞排蛋包飯,就真係一塊雞排,蛋同白飯,多一滴豉油都冇,加多罐雪碧就已經要71蚊。我俾71蚊食d咁嘅嘢,咁點解我唔自己煮。貴我明白,但係咪都應該俾返d誠意?食第一啖頂唔順,塊雞排鹹得黎又比較乾,難d可以撈飯食。最後真係唔想浪費食物 落左d辣椒油先啃得落。呢次可能係個意外掛,都可以係個廚師搞錯,但係我唔會再想食多次lo。(評分是亂黎的,如果唔係交唔到)

(評分是亂黎的,如果唔係交唔到)