餐廳: BRICK LANE (中信大廈)
資訊:

星期日放假去中環ifc行街,突然唸到想食all day breakfast, 於是去試呢間嘢!門外站了幾分鐘,最後只有位外藉員工見到帶我哋入去就坐,其他的視而不見毫無笑容!打開menu見到all day breakfast 價錢要$198,心唸都幾貴喎!一定好好食喇,於是我哋兩個order咗all day breakfast,spaghetti carbonara, beef burger iced chocolate食物上枱喇!見外觀係靚,係吸引的!好可惜all day breakfast味道配料全部非常一般,唉!另外的意粉好少少,夠creamy, 但份量可其少!牛肉漢堡$180, 期望呢個價錢牛肉質數唔會太差,點知漢堡扒無味,煎到乾身加上非常薄身!最後杯ice chocolate比翠華的還要難飲,仲要賣$50 1杯!整體上,價錢貴,品質差,我好後悔比成千元去食呢餐,$198 all day breakfast 1份,我會有好多選擇!

另外的意粉好少少,夠creamy, 但份量可其少!

2017-01-01
5 分鐘 (堂食)