餐廳: 川粤時空時尚小廚
資訊:

推薦 😊😊😊😊😊品質 😊😊😊😊😊環境😊😊😊😊😊衛生 😊😊😊😊😊禮貌 😊😊😊😊😊毛血旺$168主要係以鴨血為主嘅,另外仲可以自己加啲配料,我哋加咗午餐肉。首先鴨血真係好新鮮😍係鮮製嘅鴨血,所以好嫩好滑,加埋午餐肉其他配料,每一樣都好吸收到啲辣味,每一啖都食到麻辣嘅感覺🤫個湯底好香,煮得好出色,超級正宗!重慶雞煲$168用上花椒、辣椒、大蒜、洋蔥等等加上香料製成,麻辣飄香,雞肉又夠多,好惹味!柚子骨$108新鮮柚子煮既汁好濃味,酸酸甜甜配搭得好好,食落每一個豬骨嘅豬肉都好嫩口,煮得啱啱熟,豬肉係先炸過既,所以會食到皮有少少脆🫣成碟都好香口,好清新好好味!
推薦 😊😊😊😊😊
品質 😊😊😊😊😊