2024-04-20
工作太忙,冇得北上😵💫~抽起條筋想食串燒!😅記得黃埔德民有一間,味道都唔錯 !今日行開呢頭,就嚟食啦!!🦐鹽燒海蝦:保持一貫高水準!燒得好香~口但係又唔會太乾~今日啲蝦仲要鬼咁大隻~認真抵食!!🐸燒田雞:係我嚟呢間必食嘅!!今日嗰隻又係超巨型!!啖啖肉!嗰隻田雞髀,好似雞髀仔咁厚肉~👅厚燒牛舌:又係正到痺!!非常好味!!燒到外焦內嫩!!好鬼juicy,又好淋!!🐚蒜蓉粉絲燒元貝:原本$50/隻,而家$80兩隻,原來佢一個星期每一日都有一個特價菜😋🍗雞中翼:燒得都唔錯~外皮好香脆!再叫埋啲蔬菜:翠玉瓜、四季豆、金菇、香菇、雞髀菇、魷魚鬚、菠蘿同魚腐,就啱啱好啦!!🍺:冰凍啤酒配串燒,簡直係絕配!!佢仲要$48買一送一,點可以唔叫返兩杯呢??