2023-10-10 238 瀏覽
元朗任食放題,一定第一時間推介呢間!大梳化坐得舒服,上菜快唔漏單,店員超級nice,不停提醒我地last order快啲落單,食物飲品種類好多!最正仲有梅酒清酒啤酒任飲🍻.🌟任食放題 $288/1位.首先介紹下自助區,令我最驚喜係大蝦同青口新鮮又好食😋仲有好多日式小食螺肉中華沙律等等,熟食區竟然有酸菜魚!章魚小丸子也不錯👍🏻甜品多到眼花撩亂,拎左兩條雪條,最遺憾太飽食唔到軟雪糕🍦.來食放題主角當然係壽司和刺身,完全係高質👍🏻刺身肥美新鮮encore左兩round,壽司種類多到點唔哂,有三文魚子手卷和花之戀超開心🥳卷物都好正大愛京蔥拖羅蓉卷!.燒物都好有驚喜,燒帶子真心好正,多蒜香辣惹味🌶️ 紅酒藍莓鵝肝好好食🤤牛肉粒又係估唔到咁好食超厚身用上燒汁甜甜地,仲有蝦多士!真係多到食唔完🫣仲要全部都好好食😋.幾飽都一定要食甜品,榴槤控必點榴槤炸彈和燒榴槤!香濃榴槤味整得非常出色👍🏻.放題真係好多間,整體來講質素咁高種類又多呢個價錢真係唔係好多間,係值得一再幫襯👍🏻

🌟任食放題 $288/1位

來食放題主角當然係壽司刺身,完全係高質👍🏻刺身肥美新鮮encore左兩round,壽司種類多到點唔哂,有三文魚子手卷和花之戀超開心🥳卷物都好正大愛京蔥拖羅蓉卷!