2024-07-29 280 瀏覽
首先第一樣由服務講起,人手不足,工作量大,問客人你有10幾枱,而店面得1個人,落單雖然電子化用QR code,但落單系統介面真係用垃圾形容,全份炸機就每款都獨立一個制,唯獨半份係統一一個制,要再問先知要禁咗半份,再入去選擇咩口味,而且服務員都覺得十分悔氣,應該係每一日都好多人問,問到厭倦mode。另一樣,環保署要收膠袋手套1蚊,咁本身要使用就會比,而又冇係任何地方表明,服務員又隻字不提,你要撈飯團就用手,用匙羹,係無問題的,如果一早講定,我就唔會選擇。全香港得返兩間,同我講係另一間鋪,係落單系統係有得選擇手套,只係呢間冇。去到呢度,都未講食物味度,都已經睇得出好快會係市場自然淘汰,客人負評如潮,再好食都唔返轉頭,仲要唔好食,又貴,咁就顧客自選
2024-07-25
外賣自取