🌟第一群🌟呢一間越南嘢係我食過,最有心同最好食嘅餐廳!估唔到佢搬咗之前佢喺深水埗嗰陣我已經成日都會去食,佢搬咗嚟油麻地,我都係第一次嚟食🥰水準同以往一樣咁高!!蟹膏蕃茄湯檬🍅個湯底係呢一個湯夢嘅靈魂人物,湯底包含咗蕃茄、魚露、蟹膏味🤤🤤上面仲有檸檬葉令到成個湯飲嘅時候比較清新,同有特別嘅香味❤️❤️❤️湯底好飲之餘,佢嘅配料超多,有豬紅、豆卜、札肉、菜❤️‍🔥佢哋吸晒啲湯汁,令到味道非常好💕!!極力推薦呢款!!班蘭糕我哋已經係七點去食,呢個時間嘅班蘭糕已經得返10件,如果你去嘅時候比較晏,又想食嘅話,可以打電話去留定📞班蘭糕有三層,上下兩層班蘭糕夾住豆蓉,斑斕味好出,同時又唔會有lau 嘅感覺🥰超喜歡牛油果沙冰🥑🥑🥑🥑呢個沙冰絕對係必點菜式!!!入到餐廳差唔多每一台基本上都至少一杯🥰極重牛油果味,沙冰細密!極好飲😽鮮蝦米紙卷天氣🦐開始卷入邊有菜有蝦仲有粉絲,配埋特製嘅醬汁味道唔錯😽👍馬豆糕而家好少喺街邊見到有馬豆糕食,呢度做得唔甜,仲有好香嘅豆味❤️❤️
🌟第一群🌟

蟹膏蕃茄湯檬🍅

班蘭糕

牛油果沙冰🥑🥑🥑🥑

鮮蝦米紙卷天氣🦐
開始卷入邊有菜有蝦仲有粉絲,配埋特製嘅醬汁味道唔錯😽👍

馬豆糕