2019-04-09 753 瀏覽
如果想喺中環繁忙街道上搵個寧靜角落休息下,就一定唔好錯過呢間coco expresso喇!雖然咖啡店空間細細,但係都營造到綠色嘅優化環境,Chill得黎又不失型格,加埋門口落地玻璃射入店內嘅陽光,真係坐幾耐都得呀!喺咁chill嘅環境中,咁緊係叫杯咖啡嘆下,叫個bagel慢慢坐慢慢食,忘記出面嘅煩囂啦!咁我叫左個Chicken & Guacamole Bagel($58)同埋一杯黑Latte($35)。嘩!個Bagel好食到呢,係我有史以來食過最好食嘅Bagel!煙韌程度合到好處,加埋沙律菜勁fresh,雞肉又唔肥又軟熟,加埋牛油果醬嘅味道即刻豐富左好多!而latte都係濃厚嘅,配埋bagel真係一流,可以一試再試,誠意推介!