2016-08-10
前幾日係團購買左兩張優惠卷$118位,book左今晚去食啦,首先門外好多人排隊包括買左團購既客人同無買既客人,係等位期間計返條數,原價係每位$188+1而團購係$118+手續費$48+附加費20蚊,團購的確係每位平左十幾廿蚊既😓。入座之後,首先點左刺身先,好快就到,甜蝦就要自己剝殼既,其他就正正常常,賣相好求其,係黎唔足我地點既野,問店員係今日無油甘魚呀定點,個店員口upup飄走左,再問佢咁今日其實有無油甘魚,佢話有入單,問非所答,懵懵懂懂,唔想理我咁。除左首單刺身最快黎,之後等左好耐都未有野黎,上菜超慢,黎親唔係漏黎樣就無黎到,其中一張單落左四次,到走都無黎過,野食唔好食都算,起馬都黎齊呀!成餐飯我地越食越激氣,最後想食杯雀巢雪糕降下火,點知連雪糕都無哂,雪糕櫃係空架!!好想知咁大個雪糕櫃係咪擺十幾廿杯雪糕架咋?!走既時候聽到好多食客都好多怨言,話間野不知所謂,d野食叫極都唔黎,團購都唔抵,又有人話係數一數二最難食既放題,我都好認同,真係好伏,真係我食過最差質素同最唔抵食既放題,連男友原本一開始叫我唔好嬲,走既時候佢都嬲到爆。我都忍唔住要寫篇野分享下食評,唔想有人再中伏!!實在太差!
走既時候聽到好多食客都好多怨言,話間野不知所謂,d野食叫極都唔黎,團購都唔抵,又有人話係數一數二最難食既放題,我都好認同,真係好伏,真係我食過最差質素同最唔抵食既放題,連男友原本一開始叫我唔好嬲,走既時候佢都嬲到爆。我都忍唔住要寫篇野分享下食評,唔想有人再中伏!!實在太差!!