2017-03-27 681 瀏覽
之前睇media 介紹,一直都好想試下。但係又真係好少係公園食野,唔正正經經坐低堂食。今日同朋友行完隔離科學館,終於有機會可以過黎試下個slow cook angus beef sandwich!! 雖然係有少少既等候時間,公園又有d 蚊咁。但係為左呢個三文治係真係值得架!未食個包已經聞到好香牛味,一啖咬落去真係不得了!岩岩煮起既牛好多肉汁,而且味道濃郁,加上有dd 熱,放入口真係好食到不得了!slow cook 有個好處就係唔會"un",毎咬一啖都有舊牛係入面,一咬就咬得開,唔會食到好狼狽。加上d 菜同醬汁,同個牛真係好夾。最欣賞當然係佢個包有烘底啦呢度仲有好多街邊無得買既beer,天口又熱熱地咁,所以買左枝芒果啤。芒果味好香,唔似飲緊酒,但係又唔會太甜,清清地咁岩岩好呀!另外其實仲叫左個cocktail shrimp,不過就無影到相。嗰個就唔試都無乜所謂,因為我拎上手都真係有dd 失望。份量少啦蝦又細啦。雖然撈埋個sauce係好食既,但係個sauce都係千島醬啫,千島醬加落乜都好食架啦。個三文治係絕對會encore同推薦俾其他人架

未食個包已經聞到好香牛味,一啖咬落去真係不得了!

加上d 菜同醬汁,同個牛真係好夾。

最欣賞當然係佢個包有烘底啦

芒果味好香,唔似飲緊酒,但係又唔會太甜,清清地咁岩岩好呀!

個三文治係絕對會encore同推薦俾其他人架
slow cook 安格斯牛柳三文治 芒果beer
題外話/補充資料: 雖然係公園食野係幾relax,不過天口熱就唔好囉真係有蚊。
2016-06-19
20 分鐘 (外賣自取)
slow cook 安格斯牛柳三文治 芒果beer
  • 慢煮安格斯牛柳三文治