見評價咁好,上黎試吓!點失大失所望,呢間應該真係我食過最唔正宗而又最貴嘅台灣嘢!黎得呢度,蝦煲一定必嗌,我地嗌咗個奶油蝦煲。蝦的確係新鮮嘅,煲底加洋蔥,再加甜甜的嘅奶油汁,整體係夾嘅!但認真,如果連招牌都唔好食,邊對得起佢個價錢!之後嘅麻辣臭豆腐,碗上,78蚊碗,但得多半碗,本身個碗已經唔大,貴咗d🤔🤔🤔可能係港版改良咗,唔係台灣果d咁臭咁辣,好唔好食就見仁見智啦!炸豆腐,係好食嘅,外脆內軟,配埋d醬,好夾!係成餐飯我最滿意嘅一樣嘢食!醉雞卷,中意食醉xx嘅朋友仔應該幾中意呢個,佢醉得係好食嘅,酒味適中,又幫手起埋骨,啖啖肉擺落口!主食叫咗肉餅同鹵肉飯!真心眼都突埋!肉餅每粒,無錯,係要用粒黎形容,應該得正常女仔1/4隻手咁大,但唯番平均10蚊粒🧐🧐🧐🧐鹵肉飯肉碎少到連飯都撈唔匀,都算,畀d汁都好呀,汁都無,幾乎除咗頭兩三啖,之後係食白飯!咁嘅價錢,食d咁嘅鹵肉飯,我寧願去遠d去番程班長!最尾叫咗個煮螺,不過不知,係好食嘅!總括黎講,可一不可再!台灣嘢,但台灣嘢食唔正宗之余,價錢略嫌離譜!可能老闆擺晒所有心機係d蝦度!無可厚非,你鋪頭名都叫蝦棧 !但講番轉頭,d嘢食你擺得係餐牌,就應該

最尾叫咗個煮螺,不過不知,係好食嘅!

總括黎講,可一不可再!台灣嘢,但台灣嘢食唔正宗之余,價錢略嫌離譜!可能老闆擺晒所有心機係d蝦度!無可厚非,你鋪頭名都叫蝦棧 !但講番轉頭,d嘢食你擺得係餐牌,就應該煮得好食,對得住佢個價錢!呢餐飯,三個人食,埋單,差唔多8舊,但其實係唔飽嘅!

淨係想試蝦嘅朋友仔可以一試,但如果純粹想食台灣嘢,就大家見仁見智啦!