2018-11-18 2825 瀏覽
一打開𨋢門見到咁多人,以為都應該幾好食因為以前喺舊舖嗰陣時都覺得佢ok, 入到去有位坐之後, 出去攞嘢食, 啲前菜淨係得菠菜同埋大豆芽,但係啲菠菜有冇味又乾,啲大豆芽就正常啦,但係都係比一般嘅港式可少前菜, 但係佢有沙律,但係啲沙律就出曬水冇人攞。啲壽司有啲壽司我完全見到唔想食,三文魚刺身我就冇食, 我見都唔多人攞。肉方面,我第一次見到啲肉好似去完街市咁樣, 啲鉗亂曬籠,又好似搭嚟搭去咁 ,跟住行埋去豬大腸嗰part仲問到有啲臭味, 啲肉有啲唔知係咪未解凍啲汁仲瓊住喺度。個豆腐花又一早畀人食曬,跟住一個鐘之後有refill豆腐花,但係鞋呀, 啲西瓜好似好甜望落去,點知攞到返嚟啲西瓜係冇味嘅。呢餐係我食過最難食嘅韓式燒烤埋單仲要四百幾蚊我覺得200蚊都畀多佢。