2014-05-04 1191 瀏覽
係等緊the pudding nouveau 嗰陣去左行陣,見到呡間食店無乜人,門口又寫住 Egg Benedict  , 跟手check 埋open rice 見到食評唔差就入左去一坐低即刻話無 tea 無 brunch, 喂~門口塊板寫果d係咩黎嫁?算啦,睇下餐牌有d咩食啦。最後火火地,食個tiramisu就算。等左陣,見到其中一個職員拎住杯tiramisu係門口走入黎,轉個頭就放低左台面俾我地,其實杯野係邊到黎嫁?即管試下味,嘩,$48一杯野 ,又水成pat野咁。食緊果時,有個外國人走左入黎,又想叫brunch ,個職員話無啦,個外國人又一副無奈的樣子,然後叫左杯tiramisu加兩杯水。唉...我拿拿臨埋單走人算。

即管試下味,嘩,$48一杯野 ,又水成pat野咁。
加兩杯水。

唉...我拿拿臨埋單走人算。
2014-05-04