招聘中
$60-$75
時薪 (面議)
$60-$75
時薪 (面議)
相信大家一定唔會對譚仔感到陌生 估唔到耐無食原來真係會掛住(呢件事好少發生係連鎖餐廳身上)炸醬加腩肉一直係大家默認的最佳配搭 但今次就有少少唔同 揀左炸醬豬潤 另叫豬耳仔同細土匪 唔洗我多介紹 譚仔的食物品質不嬲都有保證 間間都唔會有太大差別 麵的粉量十分之足夠之餘 每一次比的配料(芽菜 腐竹)都唔少 誠意加哂分 絕對唔係想偷工減料 順帶一提佢個豬潤 食落無乜腥味/怪味 唔知係咪有特別的製作投巧呢炸醬!!一個字形容曬“世界級“我直頭覺得係譚仔的招牌菜 未食過千祈唔好同我講你食過譚仔 Btw 佢每次都比得幾多下 搞到我食曬d麵之後 要齋食炸醬(件事好似有d奇怪) 今次我個湯底特登叫左清湯 其實就係為左迎接個豬耳仔先講番個豬耳仔 咬落好爽口 味道幾好 初時見隔黎d人食 會好奇點解佢地可以食到咁辣 係!碟野望落似食完會噴火 但實情係 一!D! 都!唔!辣!!!!個辣椒油只係帶出少少咸味同令個豬耳仔好好味(真係好難形容個味 自己試啦xd) 至於點解係清湯 因為我有個朋友教落:叫豬耳仔再將d油點落個麵度 會好好食又比佢up中左 真係幾得意既!!!推介大家試下以上方法 個皮炸好脆 上面的芝麻
相信大家一定唔會對譚仔感到陌生
估唔到耐無食原來真係會掛住(呢件事好少發生係連鎖餐廳身上
)炸醬加腩肉一直係大家默認的最佳配搭
但今次就有少少唔同 揀左炸醬豬潤 另叫豬耳仔同細土匪

炸醬 豬潤 清湯米線

傳說中的炸醬!!!!!

炸醬!!

豬耳仔 好好味啊!!!!以後食唔番點算
今次我個湯底特登叫左清湯 其實就係為左迎接個豬耳仔
又比佢up中左 真係幾得意既!!!推介大家試下以上方法

邪惡的土匪雞 喉嚨痛緊我都照食

個皮炸好脆 上面的芝麻帶到隻雞翼好香 食落當然味道一流 E芝班
土匪呢個名改得好 呢碟雞翼真係好邪惡 明知佢係的熱氣化身 但每次依然會受唔住誘惑叫番一碟
2015-05-21
  • 土匪雞翼