2022-07-30 2245 瀏覽
之前食過尖沙咀分店覺得好正😌 成日都會心絲絲掛住 🥰今日去開沙田 就去沙田分店食到盡!😗我地叫左 正宗海南雞🐔海南雞既份量好多😉 同埋上次油飯賣哂 今次終於有得試下佢個油飯!果然油飯令成件事更上一層樓☺️飯粒粒分明 😁👍海南雞更不使多講 非常之滑 厚肉 雞味好香😍非常滿意!另外 仲點了 黑松露墨魚蝦多士🍞 4舊多士鋪上 椰菜絲同埋 木魚絲😋 蝦🦐係完整一隻加埋多士 夾雜住黑松露醬👍 整體唔會太乾 一人兩舊唔會好濟 真的好好味道! 😉除外 我地仲試左 椰奶黑金龜苓膏 非常特別既一個榚點 帶來驚喜❤️ 有六舊咁多😆😆份量十足! 龜苓膏味幾重 而且椰奶味提升左甜度!本龜苓膏又唔會甘唔會苦 🤩口感就好似年榚咁煙煙韌韌 但唔痴牙😉 而且好易入口 是不錯既甜點😄😚甜品上我地仲每人叫左碗原味豆花 雖然佢得凍食 😎但夏天食岩岩好🥳我覺得佢食落奶味幾重 好似食緊牛奶布甸咁🥛加上好滑身 個人好鐘意😙野飲方面 我地share 了一杯招牌超級水果茶 特別仲叫了少冰🍹的確很大杯 兩個人share就剛好 甜度適中🤩仲可以食埋水果🍑🍎好fresh!呢間分店水準也很高 所以點的食物皆很滿意👏環境同服務都唔錯! 果然冇揀錯

正宗海南雞

呢間分店水準也很高 所以點的食物皆很滿意👏