2017-01-19 351 瀏覽
Chitose比我感覺剛開業,食物好有誠意去做,店員舉動也十分貼心點了「凱撒沙律」的靈魂在它的醬汁上,而我個人覺得這個醬汁做得很好吃,另外沙拉菜也很爽脆新鮮,飯前叫一個非常清新熱椰皇海燕--健康晚甜品係女仔至愛,皇凍 / C而且個靚椰皇好甜再配埋清甜無比的椰汁加上佢地好貼心地刮埋柔滑清爽的椰肉出黎,配合海燕簡直係最好味又健康既滋補甜品,熱食更覺美味。香蔥惹咪牛柏葉 $45/碟這味是老闆推介話呢個會食到唔停得口一試果然會愛上,因為佢個味係似熱浪薯片,當然無咁濃味精啦,係個味似,牛柏葉好新鮮脆口 ,亦唔會太冷冰冰香蔥五花腩芝士意大利麵($62)自己鐘意食Q彈口感既粉絲多d,所以轉左做香蔥五花腩芝士汁粉絲,佢超級香濃既車打芝士製成汁,奇妙的又不會有臭的芝士味也不會太稀或太稠,加埋煎到油而不膩的五花腩,又厚切且充滿油香,令人食過番尋味加$$升級左杯熱既綠茶Latte,佢好濃又香又醇綠茶味,加上佢冇放太甜,有甘香味飲落又香又滑另套餐都會附送一碗沙律⋯⋯⋯

香蔥惹咪牛柏葉 $45/碟
這味是老闆推介話呢個會食到唔停得口

香蔥五花腩芝士意大利麵($62)

另套餐都會附送一碗沙律⋯⋯⋯
2017-01-10