2020-05-01
去到既時候都見到門口有人排緊隊😯 我地去到既時候已經係晏就4點, 所以基本上啲bagel 都賣曬, 得返最後一個bagel同埋另一款麵包🍞 好彩仲有最後一個如果唔係我真係會勁sad😭 由於我哋一心係去食佢既bagel, 所以我地直接就入左去買take away, 店主好好咁幫我地翻熱返曬啲食物👍🏽 我地分別買左麻糬紅豆bagel, 味道唔會過甜, 暖笠笠既紅豆同軟綿綿既麻糬好夾, bagel有少少脆🤏🏾 成個夾埋一齊就係外脆內軟🤤 我覺得佢係繼韓國之後我既第二最愛bagel❤️ 另外係紫米忌廉卷, 呢個配搭好新鮮. 麵包超鬆軟, 紫米淡淡既甜味再加埋少少既忌廉醬, 真係超好味😍 我絕對會encore 呢間cafe大家如果想食到自己想食既果款麵包既話我極力覺得要朝早去, 如果唔係就會好似我咁除時買唔到😔 真心推薦愛bagel 同埋麵包既你地去支持呢間小店