2024-01-31 396 瀏覽
妹妹推介荃灣有間中菜幾好食,叫做3️⃣三希樓🏢。佢話同朋友食過之後大家都好滿足😂所以我哋決定叫埋爸爸媽咪去試試佢!馳名樟茶鴨,肉質鮮嫩彈牙,入口即化。樟木香氣包裹著成隻鴨,獨特木質香味令人陶醉☺️。皮脆肉嫩,鴨肉入味,搭配樟茶獨特風味,口感豐富。烹調技巧獨到,保持了鴨肉的鮮嫩和原汁原味。每一口都能品味到樟茶既香氣同鴨肉既鮮美,讓人回味無窮😉。三式蛋浸時蔬,營養豐富又美味。蛋口感綿密,同時蔬既鮮嫩相得益彰。每一啖都能品味蛋滑順同時蔬既清爽口感,令人食慾大增,係健康又美味既享受🤭。招牌咕嚕肉,完全係食唔停口😙。粉果咕嚕肉肉質幼嫩彈牙,菠蘿香氣十足,非常足三色椒料,而家諗起都想再食🤤青椒清香魚,清爽又美味😍 魚肉鮮嫩,搭配青椒清香,口感極佳。青椒微辣同魚肉鮮甜互相融合,帶來一種獨特風味,值得一試😎。瓦撐焗胡椒海蝦,海蝦鮮嫩彈牙,配上瓦撐焗既獨特風味,帶來一種濃郁鮮美味,爸爸媽咪都讚令人垂涎欲滴💦。烤椒桂花蚌,口感鮮嫩,有咬口,充滿海鮮香氣,妹妹話香氣誘人,美味絕佳👍🏻。環境寬敞,擺設靚,好有詩情畫意,坐得非常舒適。全家一致同意下星期要再嚟食,太好味啦✨
妹妹推介荃灣有間中菜幾好食,叫做3️⃣三希樓🏢。