2022-09-16 1712 瀏覽
《大角咀隱世西餐廳 Dr. Panini de anini de Home-Made Kitchen》真心要比credit 👍🏻呢間餐廳, 之前都成日去佢嗰度食lunch因為近公司。Lunch啲扒又大又好味同埋好抵食。一直都好想試佢嘅晚餐。今次食晚餐, 對比用嘅料會靚啲同埋價錢都會貴返少少,今次沒有叫什麼很貴的食物,所以覺得價錢都好合理。食到好飽。餐廳用嘅食材都係法國空運到嚟嘅新鮮食材,做法亦都好講究好細心,真心推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服務好好好有主廚講解每道菜式嘅做法,裝修懷舊,夜晚去都有少少fine dinning嘅氣氛, 味道同埋食材質素真係不錯。今晚食咗啲咩呢:#白酒忌廉煮法國聖米湖藍青口~青口非常滑濃湯好creamy同埋大碗到可以當兩碗湯飲#白蘭地脆燒法國鵪鶉腿~好脆好惹味#香草牛脷伴薯菜~係我食過最好食嘅燒牛脷,淋得來呢個味道剛剛好,仲伴有一個特選嘅岩鹽👍🏻

今晚食咗啲咩呢:
#白蘭地脆燒法國鵪鶉腿~好脆好惹味