2018-01-17
沙田肉餅哥要一食再食 因為太掛住個黃金肉餅 實在太太太太好味喇🤤🤤🤤今次就同另一d朋友去食 叫左2款肉餅 第一款當然係我最愛的黃金煎肉餅喇❤️可能因為煎 屋企比較少整 所以出到的要食煎 特別香口 而且黃金起沙 不得了😍🤤另一款就係鮮味蟹粉煎肉餅 🦀🦀 呢款充滿左蟹蟹ge味道 抵食喇 因為落足本 真係俾好蟹蟹粉嫁 有圖有真相🦀🦀🦀🦀🦀🦀🦀今次仲叫左碟小食-泰式無骨鳳爪🐔Wa....一食落去 係細個媽媽整個陣味呀 自從大左呀媽都無再整過 無諗過仲有機會食返呢程味道 呢個真係幾意外😋😋😋值得一提係個例湯 真係落足料嫁 而且好甜 不加味精 真係好家庭feel 好warm🏠依家屋邨冬菇亭愈黎愈少喇 重新包裝的冬菇亭有另一種特式 而且樓底高 出面餐廳邊有咁高喇 全玻璃設計 令到整間鋪都更光以及潔淨⛱🏖其實鋪頭裝潢都落左唔少心思 值得一讚👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
今次就同另一d朋友去食 叫左2款肉餅
第一款當然係我最愛的黃金煎肉餅喇❤️