2022-09-06 18 瀏覽
今晚食過呢間「火鍋撚」打邊爐,真係回味無窮,食過返尋味,絕對滿心滿意👍🏻🥰沿住條樓梯上去,佈置得好雅緻,又有特式,懷舊加上復古嘅裝飾,有啲時光倒流嘅感覺😍木製嘅餐桌,復古風嘅感覺特別配合打邊爐🍲,而且服務員殷勤招待,甚有水準,馬上揀番個靚湯底先😄嫣媽滋補老火湯鍋,材料豐富,足材藥材,加上甜粟,淨係啖湯已經回味無窮,我同朋友一人一碗,飲完先叫其他食物😂打邊爐最緊要就係食肥牛,呢份極品安格斯肥牛,賣相得之餘,雪花分布均勻,色澤鮮嫩,真係有圖有真相,冇得輸👍🏻四寶餃餃拼盆$97,呢度係自家製,特別新鮮足料,咁嘅價錢已經有齊四款,真係平靚正👍🏻 三秒響鈴🔔,當然一定唔可以錯過,吸收左湯底嘅精華,煙煙韌韌,絕對係我嘅至愛😋海鮮類我揀咗鴛鴦雙蚌(珊瑚蚌拼桂花蚌),海鮮最重要就係新鮮,呢度絕對有保證,10秒左右就啱啱好,爽甜鮮👍🏻👍🏻👍🏻鮮雞子$37,重點就係過鮮字,男人要進補,一定唔少得佢啦🤣啱晒我架!再嘆埋啤酒,兩個傾吓講吓,愉快嘅晚上,大家都好滿意,今晚一於不醉無歸🥂😜