上一次食完鍋心粥底火鍋之後,憑單去食鍋心海鮮燒可以用優惠價每位$198食滋味四重奏。海鮮燒可以龍蝦或者肉蟹二選一、自選另外六款海鮮、自選兩款串燒、自選一款小食、自選一個焗飯。所有自選嘅海鮮都可以自選埋煮法,可以因應唔同海鮮同埋個人口味選擇。整體來講全部海鮮都好新鮮,燒既時間唔會過時,肉質鮮嫩。海鮮我地揀左蒜蓉龍蝦、鹽焗鮑魚、鹽焗蝦、蒜蓉貴妃蚌、蒜蓉象仔蚌、蒜蓉花甲同葡汁聖子。鹽焗蝦就唔係好食到有鹽味,因為始終有殼,不過蝦味都係鮮甜嘅。葡汁聖子就有啲怪,不過都係諗住試吓姐。其餘嘅都唔錯👍🏻而串燒我地就揀左五花腩、豬頸肉、雞翼同雞軟骨。串燒味道就正正常常,無咩特別。小食我哋就揀咗墨魚餅同脆皮香蕉。呢個墨魚餅同平時食嗰啲墨魚餅好唔同,一食落去好林,入邊散開晒,唔似出邊食嗰啲墨魚餅咁彈牙。如果脆皮香蕉我開頭以為係好似焦糖香蕉咁,點知嚟到好似香蕉糕咁,我覺得呢樣嘢食唔係太好味。焗飯就揀咗葡汁爆谷雞飯同埋芝士爆谷雞飯,份量比想像中大,芝士味好味過葡汁味,但係整體來講都係麻麻。因為有優惠今次只係需要比$198一個人,感覺幾抵,因為佢冇收加一。雖然串燒小食同焗飯就一般,但係呢個價錢當食海鮮都抵嘅。原價

原價係$298一位,而家做緊抗疫加$248一個。