2018-07-16 2810 瀏覽
今日山長水遠專登過海嚟食火山燒餐廳位於銅鑼灣中心地帶 鄰近地鐵站方便易找 9樓同10樓全層 搭𨋢一出就到晚飯時間都幾旺場位 好彩我有book位大大個u字型卡位 有梳化坐 座位上算闊落 適合大夥兒聚餐這趟專程為了宮崎牛而來的值得稱讚 我哋點幾多就嚟幾多 雖然一個價錢任飲任食 但最好量力而為不要浪費餐桌上已準備好一個燒烤爐 燒烤爐火喉剛剛好 唔會太大火燒到啲嘢燶曬牛肩肉 必食的肉質彈牙 以厚切嘅方式 口感一流燒生蠔蠔肉肥大 上面嘅蒜蓉係靈魂 非常惹味另外仲有好多唔同嘅食物 例如 日式丸類 串燒 應有盡有喺燒烤爐嘅另一旁 就有火鍋爐可以畀我哋十十下 一枱兩食燒烤爐主要燒肉類食品 而另一邊火鍋可以淥菜 一舉兩得餐廳仲有熟食提供 不得不提這道烤雞 超讚的香草味非常香 雞脾燒至金黃焦脆 雞肉依然非常多汁仲有刺身 款式齊全 沒有雪藏味店內仲有提供活海鮮 想食豪啲 畀錢就可以最後食埋甜品 大滿足呀推介呢個香蕉味嘅唧唧冰 香蕉味重 重拾兒時回憶飲品方面除咗一般嘅汽水 仲有支裝嘅健康飲品 但是酒類是要額外付費的
今日山長水遠專登過海嚟食火山燒

晚飯時間都幾旺場位 好彩我有book位