2024-10-02 105 瀏覽
週末同小朋友喺尖東參觀科學館,再喺周圍行吓,咁啱落大雨,見到呢間靚靚雪糕店!即刻入去坐低嘆番杯雪糕,休息吓絕對係睇餐牌已經夠晒開心😊😊除咗雪糕杯,仲有窩夫、窩夫棒口味選擇都幾多,顏色仲好繽紛添店員製作期間,就可以搵位坐低。牆壁上嘅文字講得真係啱,有雪糕,好多問題都可以解決!心情都特別好!開心果雪糕杯除咗上面有好多開心果碎之外,杯身仲有好多好濃郁嘅開心果醬,好香好好食!小朋友見到眼睛都發晒光嘅Hippo 快樂河馬雪糕杯,雪糕仲可以揀單獨口味,或者兩溝。有河馬餅乾、兩溝軟雪糕,再加埋朱古力醬,唔同嘅甜味混合,小朋友食得非常開心!至於大朋友呢,就一定係貪心啲😁😁我哋叫咗一份雪糕盒,非常滿足!Oreo X Lotus 兩款餅乾Crossover,啲餅碎非常香脆,配上軟雪糕,口感即刻有趣好多,而且份量非常大,真係令人食得好開心!!如果再嚟尖東玩,絕對絕對會再嚟❤️❤️

絕對係睇餐牌已經夠晒開心😊😊
除咗雪糕杯,仲有窩夫、窩夫棒
口味選擇都幾多,顏色仲好繽紛添

店員製作期間,就可以搵位坐低。
開心果雪糕杯

如果再嚟尖東玩,絕對絕對會再嚟❤️❤️