2017-11-30
-一人飯腳食咩好?今日來到元朗一田既勝手丼😛😛之前一直都好想食架啦 但無奈要去到觀塘先有😵😵但而家就方便啦😼😼首先我叫左個細既飯160g ($10) 其實細又真係幾細既 不過算啦 食多啲料仲好❤️叫左最愛最愛既明太子😍😍😍$9 配飯真係一流呀 佢應該有half of a完整既明太子咁大啦 食落好惹味😘叫左玉子$3 北寄貝$3 呢啲都係貪佢$3平所以叫 冇咩特別🤣🤣🤣 叫左免治吞拿$9 呢個有驚喜wo又幾好食 有啲油香又滑 下次會encore💚💚💚燒帆立貝$15就唔推介啦 食落都唔知食緊咩?!一堆野咁 同埋普通帆立貝$6都好普通😵所以呢 就係明太子同免治tuna會再再再encore ahh😛😛P.s.蔥//紫菜//芝麻係免費架😼❤️
P.s.蔥//紫菜//芝麻係免費架😼❤️