2017-01-25
Strawberry with Dark Chocolate whaffle $68·漏網之魚🐠🐟,整理啲相時居然發現無post依張,簡直失策!!!天后,蘋果乾🍎我就好少去(5隻手指🖐🏻數得晒),朋友相約,一於勇闖天后🔥·🚇地鐵站天后A出口會比較近,鋪頭唔算難搵⋯但我見到個鋪頭時有啲啲愕然,因為係出面睇,鋪頭佔地都算大,而係寸金尺土嘅香港,唔係無,但唔係多鋪頭會咁括得咁做·食物選擇非~常~多:小食,前菜,意粉🍝,pizza🍕,熱狗🌭,甜品🍰🍮🍩,咖啡☕️,茶🍵,生啤🍺,雞尾酒🍸,紅白酒🍷⋯⋯多到🙈🙈不過如果有選擇困難症嘅朋友~don't worry...set dinner menu 幫到你👍🏻·🏠 JL Cafe Kitchen 好多人都黎過介紹過,我就廢話唔多,講下個朱古力士多啤梨窩夫🍫🍓,$68好抵啦,大大粒4粒士多啤梨🍓淨滿朱古力醬🍫再撒上彩色糖粒🌈排滿碟邊,2粒大大粒嘅雪糕波🍦,窩夫whaffle 烘到又香又脆,唔會太多麵粉,食落鬆脆之餘仲食到啲粒粒(我就估係nuts),最後送多粒cream花🌸比你襯住whaffle 一齊食·環境闊落又relax,服務👍🏻,同朋友食飯吹水又多個
環境闊落又relax,服務👍🏻,同朋友食飯吹水又多個好去處,想點紅白酒或cocktails 都有好多選擇🍷🍸🍹🍾,係時候要bookmark 啦📌