2020-01-10
抗爭嘅路上一定要食飽,所以今次就嚟到尖沙咀搵(黃店)食!下晝1:00嚟都嘅時候已經排哂大隊,一諗到哩條路上唔只我地,就好感動排咗大概30分鐘,終於有得入去啦!上網已經見到好多人專誠嚟食All Day Breakfast, 我哋都要叫返個唔執輸!一嚟到真係哇咗一聲!個蛋炒得勁靚!いただきます!哩個份量兩個人share再加個啱啱好!Portobello mushroom煎都剛剛好,切落去仲會噴汁薯蓉係黑松露薯蓉,同正常all day breakfast啲薯蓉唔同, 勁香!打開餐牌見到有Bagel, 我即刻叫咗嚟試!話明The New Yorker,份量無令人失望!細細嘅Bagel包住燻黑椒牛肉、忌廉芝士、醃黃瓜、瑞士芝士、番茄、芥末同火箭菜兩種芝士加埋一齊好邪惡!!食到回味無窮!飲品都唔輸蝕!Creme Brulee Latte 同 Matcha Latte難分高下如果真係要揀, 我會再飲Matcha Latte因為茶味甘而唔苦,仲有龍貓拉花!得分!
排咗大概30分鐘,終於有得入去啦!
一嚟到真係哇咗一聲!個蛋炒得勁靚!いただきます!
哩個份量兩個人share再加個啱啱好!
打開餐牌見到有Bagel, 我即刻叫咗嚟試!
話明The New Yorker,份量無令人失望!
兩種芝士加埋一齊好邪惡!!食到回味無窮!