2023-04-19
一到門口就覺得餐廳裝修得幾靚幾decent.門口有個打卡位,入到去有半層樓上位,都幾靚。同朋友食lunch 被安排坐係角落位,但有落地玻璃睇街境,有啲自然光,影相好睇啲,又坐得幾舒服。餐廳服務唔錯,可以揀有氣水/普通水,同朋友吹左陣水,到我地差唔多準備起行都會照樣斟水俾我地,完全冇趕客feel,好nice。我地個日食lunch, 主菜一個叫左豬,一個叫左牛,前菜有兩款,我地就一人叫左一款share。啲前菜都幾好食,蔬果新鮮可口,餐湯係蜆湯,味道鮮甜,一啲都唔hea,仲有好多蜆肉。主菜份量比較少,如果好肚餓可能叫意粉個啲比較好。朋友個牛扒叫左5成熟,我都有試左少少,朋友覺得好好食,但我自己就覺得普通,不過個啲配菜我就覺得好好食🤣🤣,我真係勁鐘意食配菜。我個個豬肉都唔錯,但如果可以多幾舊就好啦,分左舊比朋友已經所淨無幾😂😂Overall 感覺唔錯,坐得舒服,服務又好,食物唔差,如果要約朋友出嚟chill下,或者搵人傾下野,呢度都係唔錯嘅選擇。
門口有個打卡位,入到去有半層樓上位,都幾靚。
前菜
Black Angus