2011-11-22
今日下午約左D 親戚一齊去食芽莊, 係親戚話好食, 咁就即管一差LA, 反正我都未食過~餐廳超大, 我地一行四人, 卻被安排坐四人圓枱, 明明有卡位, 但就唔比人坐, 話清潔緊WOR~下午茶時段入坐, 但完來無TEA SET的,食物點左五款:1. 生牛肉河---> 一般般LA, 唔係親友講到咁好食~ 我覺得赿棧都好好食, 又平~2. 豬扒撈濛--> 都係一般, 最差就係塊豬扒完全唔剪開, 想人點食AR,成塊咬呀???3. 春卷-->得個3小條, 收人 $56~ 仲勁細條, 完全唔吸引~4.粉包--> 都算OK~5. 蔗蝦--> 話有四件, 點知嚟到係得2件, 跟住一開四, 都要$62 勁唔抵食LOR~跟住D店員要3催4請先加茶, 仲要係勁少客人, D 待應就幾個圍埋顧住傾計~最嬲係我表妹揮手, 想叫個待應嚟加茶, 點知嚟到既係一張單, ------>個待應話揮手即係埋單LA, 做錯野仲道歉都無句行左去~嗰吓堅嬲, 不過係咁多親友面前忍住, 無向個待仔發火~我以為都唔會再去依間野, 會blacklist左佢!!!!!!d野食已經一般般,
下午茶時段入坐, 但完來無TEA SET的,
食物點左五款:
4.粉包--> 都算OK~
嗰吓堅嬲, 不過係咁多親友面前忍住, 無向個待仔發火~
d野食已經一般般, 價錢仲要唔平, 忡要受氣既, 真係食唔落lor~