打邊爐一向係我哋至愛嘅晚餐活動!胡爐呢度本身是高級單點火鍋, 現在做半放題, 食物質素依然高質,咁抵,梗係立即來試啦!而家只要基本$298就可以食到半放題套餐,除咗有自選煲,仲包含三款拼盤同埋大量火鍋配料!煲底我揀咗青麻辣豬手煲,麻辣豬手比較少食,原來好鬼好食!加咗麻辣之後既可以大大減低豬手嘅肥膩感,又可以盡情享受Q彈滿滿膠原質感真係好正!拼盤方面有時令海鮮拼盤(5款)和胡爐牛拼盤,一次過可以嘆晒美味牛肉同埋時令海鮮🦞,好正呀!牛拼盤有齊澳洲和牛、牛舌蕊和黑毛豬豚肉,澳洲和牛勁好味,唔單止肉質軟綿綿,口感非常好,仲會滲出淡淡嘅油花香,肉味同油花仲好balance潻!海鮮拼盤就有超過兩三款貝類、鮑魚同埋海蝦🦞, 打完唔會好細心咁清潔好同埋起殼,所以食落特別鮮甜,而且由於起咗殼,烹調時間方面更容易掌握,更加可以keep到肉質彈牙潻呀!手工丸餃拼盤方面就有黑松露墨魚丸,手打蝦丸、泰皇鮮蝦雲吞同埋XO醬帶子餃,味道同平時食到嘅好唔同,有啲有冬陰功feel,有啲有松露香,終於唔使食到咁悶啊🥰還有多款火鍋配料,例如豬皮、芝士腸、廣島號、美國肥牛、金菇、炸響鈴、炸魚皮、蘿蔔、娃娃菜、一次過滿足晒為食

還有多款火鍋配料,例如豬皮、芝士腸、廣島號、美國肥牛、金菇、炸響鈴、炸魚皮、蘿蔔、娃娃菜、一次過滿足晒為食嘅我哋!