2009-12-21
間間酒店都已經做緊聖誕價錢~得呢間都仲做緊買一送一呢個promotion又想去酒店所以去啦環境-幾好~唔算好暗但都好有氣紛又播緊d聖誕歌,人唔算多, 不過要提既係枱同枱之間比較迫, 所以如果多人既時間我諗都幾嘈(是晚大約50%人),而我地都坐望海個邊真係幾靚~如果天氣唔凍可以揀坐出面食物- 好一般,成個set dinner 得個湯係有d 酒店水準其他前菜同主菜(牛扒叫五成佢都係比七成我)都係水準之下, 而感覺味精比較多,食完有d 口渴. 而前菜個飽比有四種醬料比你點,都幾特別,但又唔同你講個d 咩黎,感覺比較奇怪服務- d waiter 成日都會前過黎睇下洗唔洗收碟又幾有禮貌,呢點要讚下最後-如果唔係買一送一,我諗我會比喊面, 因為真係唔值得比笑
又想去酒店所以去啦