2018-11-29 295 瀏覽
Tea time 食呢間,選擇唔算好多,不過勝在菜式唔太 common ,唔使成日都果幾味。我楝左 Set C, 可選黑麻油雞翼 or 麻辣豬耳 or 雞腎 然後拚酸菜湯餃子,仲有餐飮,共計 $42,平民Tea 來講算中價了。不過環境真係唔錯的,落地大玻璃,配上卡位,另一邊都算是靚裝。重點係 tea time 冇乜人,所以等食期間都係一種享受,可以放空一下.......黑麻油雞翼兩隻,正常 size 正常味道,唔會太咸亦唔會太甜,冇乜麻油香。唔難食但又讚唔出,普通過普通的雞翼,合冇要求人仕食用。酸菜湯餃子餃子隻隻都反艇,底層仲有好多一間間紋,令人想起超市急凍的餃子,勁 hea 。食落皮厚的,內饀都多,而且餃子有成五六隻,夠飽肚。驚喜位置在酸菜,似自家秘製,湯底夠清又酸酸地,仲有不少靚生菜,加曬分餐飲珍珠奶茶唔會太甜,但是奶多了點,師傅重手左。超大杯,足足 hea 左成個鐘,冇乜人又唔趕客,一流啦!

酸菜湯餃子

食落皮厚的,內饀都多,而且餃子有成五六隻,夠飽肚。

餐飲珍珠奶茶唔會太甜,但是奶多了點,師傅重手左。
超大杯,足足 hea 左成個鐘,冇乜人又唔趕客,一流啦!