🙅🏻伏爆系列 — 大將🏮 食1個鐘45分鐘都係等緊加湯LoL🥲#90cp旺角篇 #90cp日本篇➖➖➖➖➖咁啱同屋企人行街 諗住求其搵間嘢食就冇所謂啦入咗呢間大將😤 見佢門口都幾多人等位 以為會幾好食啦 點知我想講食到嬲嬲地🥲🤬美味指數 😋: ⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️翻兜指數 💫: ⭐️(五粒星為滿分💯)🔸 北海道十勝豚肉 - 花生沙嗲湯/ 壽喜燒湯底 $208見佢主打呢個套餐 就叫咗試下🤔 套餐本身都包左梅花肉 雞腿肉 同埋五花肉 肉類基本上都係普普通通🧐 湯底方面其實壽喜燒係ok 花生湯底就麻麻哋啦唔係太夾🤨 有啲似沙嗲牛肉麵嘅感覺😂講返最嬲嘅位就係 唔明點解成間野都算多人人手 但就係冇人加湯... 食咗頭一個鐘 由於佢嗰個鐵鍋比較細嘅關係 基本上好快已經想要加湯🤨 但居然我叫咗45分鐘都冇人加... 結果成個鍋乾晒 仲要啲員工嘅態度完全唔有善 好似要求佢加咁 真係食到一肚火🤬🔥 仲要加完之後變咗清湯...其實佢仲有甜品可以食 不過食左佢嘅魚蛋配菜等等發覺都幾伏 咁我真係走先啦🙄💰Total: $458❌ 員工服務態度
#90cp旺角篇 #90cp日本篇

➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️
(五粒星為滿分💯)

🔸 北海道十勝豚肉 - 花生沙嗲湯/ 壽喜燒湯底 $208

💰Total: $458

❌ 員工服務態度已經差 仲要嘢食唔係好食 咁嘅價錢真係完全唔推薦🤯‼️

➖➖➖➖➖
📍 大將 (旺角)
旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔