2022-10-14 913 瀏覽
呢排由於老闆心情好,便出錢話買些蛋糕給我們一班好同事,於是就即刻諗起買CRAZY PIE甜品撻給大家放鬆一下,即刻做事起來都多左好多推動力😁呢間甜品店既價格不貴,大約都係$3x,買兩件現金付款仲可以減$6♥️, 性價比偏高。今日都大約三點三下午茶時間已經幾乎被掃空,好彩想試個既味道都仲淨番好多😋歡迎情度不減。而佢哋不停時都會推出一啲限定款式,今期出左Balieys酒凍tiramisu撻🍹,充滿Balieys 奶香味,喜歡既朋友可以一試。必食推介有以下兩款我最喜歡的😍~ 焦糖布丁撻超級creamy焦糖味好香濃🍮賣相亦相當吸引阿華田吉士麻糬撻🤩有我最鐘意食既阿華田味,加埋頂頭既topping真係食過好多次,仲有麻糬加埋就真係好味到一個點。

必食推介有以下兩款我最喜歡的😍~

焦糖布丁撻
超級creamy焦糖味好香濃🍮