2019-10-21 1304 瀏覽
餐廳裝修簡潔, 樓底夠高而且有大大塊既玻璃可以享受到自然光🌞 話明黎食tea就梗係要食佢既tea set 啦, 另外我地仲叫多左兩款小食🐙Tea Set (for 2 ppl)$268Tea set 係for 2 個人所以每件食物都係兩件, 最低層有鹹食, 有炸雞肉, 炸餃子🥟同埋薯仔沙律🥔, 中間果層就係麵粉類既野, 兩件三文魚三文治🥪同埋兩個scone, 最頂層就係每個女仔都鐘意既甜品喇🧁 有一個藍莓撻, 兩個macaroon, 朱古力🍫同埋點左朱古力既士多啤梨🍓 成個set 其實都幾好食, 我特別鐘意個充滿住藍莓肉既藍莓撻同埋個炸得好脆同埋夠juicy既炸餃子🤤 不過果兩粒士多啤梨就比較唔新鮮, 其中一粒仲要發左少少霉😱 我地同個waitress 講佢仲質疑返我地, 仲要問左好耐先肯換返兩粒比我地, 係服務態度上需要改善, 始終都係走中高路線既餐廳🤨Pepper Squid 🦑 ($88)呢個小食望似好多好多咁, 其實得好少, 因為佢將D 魷魚切到好碎同埋有好多沙律菜墊左係底🙈 味道食落普通pepper味可以再濃dUp To You ($138)睇個名係咪好似好吸引咁呢😚 其實佢

Tea Set (for 2 ppl)$268
Tea  Set

Pepper Squid 🦑 ($88)
Pepper  squid

Up To You ($138)
睇個名係咪好似好吸引咁呢😚 其實佢就係一個有三文魚生同埋吞拿魚生, 紫菜同埋飯既plate, 你可以自己包壽司食🍣 整個感覺幾良好, 魚生都算新鮮👍🏿
Up  to  you

個tea set 係包兩杯飲品, 所以呢個價錢係呢個地方算幾抵食既😎 不過服務態度就有待改善
2019-10-12
Tea  Set