2019-07-01 412 瀏覽
係山林道附近食完飯,又未想返屋企住,就想揾個地方食個甜品同飲杯野,hea 陣先。係山林道彌敦道嗰邊入行前幾步,就遇到呢一間餐廳。間餐廳成件事好文青,所以就入去坐低試一試。入到去間餐廳,侍應招呼同笑容都好好,好有禮貌。係門口見到有幾款cake,開心果果隻得返最後一件,而我又本身都好喜歡食開心果,所以即叫!等左陣上到枱0秒等待即食!大型連鎖店果d cake 同佢完全無得比!好快食完,再食多件朱古力,都係好正!食完甜品,就叫咗一杯啤酒。啤酒佢哋係賣手工啤,手工啤我自己覺得一般都比較香,好過大品牌,但依家太多有特式既手工啤,好難比較。食完吹陣水就走人。埋單唔算平,但成件事配合環境,質素同服務,係值得俾依個價既!

$100 (宵夜)