2020-01-07 1205 瀏覽
跳舞之前同班戰友一齊食飯😋,除左一邊傾談信仰亦有一齊講下跳舞同講下社會事件🤓,其實有良知真係好重要🥺,人一旦麻木左就會變得好恐怖門口有一啲餐廳自製嘅卡片同貼紙可以拎😍,整得非常靚。入到去坐低,同老闊娘傾左一陣偈就點左個佢推薦嘅Party Package Menu (A2),好彩今日有book位咋🙈,餐廳基乎每日都Full booking,想上黎食野同朋友傾偈真係要記得提早book位套餐一個價錢就可以有1️⃣款沙律、🔟款小食、2️⃣款主菜、每人1️⃣件蛋糕同任飲5️⃣款特飲🤤,我地4個人都食到飽住走呀!份量多到包你唔會唔夠食👍🏼,夠哂抵先叫左瓶荔枝特飲同蜂蜜綠茶🍯🍵,話明係健康推介,香濃得黎又唔會過甜;Caesar salad🥗好新鮮,加埋salad dressing仲好惹味添小食全部都即叫即整,熱辣辣香噴噴🔥,我最鍾意就係日式餃子同茄醬肉丸,真係好好味🤩;再黎就有香草忌廉雞皇長通粉同黑松露煙三文魚海蝦意大利飯,兩款都好足料,芡汁嘅比例仲調較得好好,唔會好乾又唔會過濕最後仲有New York Cheese Cake、Blue Berry Cheese Cake同Double Chocolate Cake

最後仲有New York Cheese Cake、Blue Berry Cheese Cake同Double Chocolate Cake可以揀🍰,我地4個人每款都有叫到,各有特式,我嘅至愛朱古力蛋糕仲好香濃添🥰,真係好滿足

講到尾,最重要都係餐廳職員嘅果份人情味👩🏼‍🍳,由老闆到員工都好好客好傾得,一定會再黎幫襯搵佢地傾偈呢
2020-01-06
8 分鐘 (堂食)
  • 意式茄醬燴肉丸
  • 特濃朱古力蛋糕