2018-09-19 78 瀏覽
皆因以前有食過mini club所以朋友生日都去酒吧餐廳到chill 下 銅鑼灣呢間分店既氣氛同環境真係好正有個倒轉既巴黎鐵塔而且平日黎似乎唔太多人 啱啲比較鍾意靜既人我地一行四人分到坐吧枱叫左4杯野飲有Nights Cape, Strawberry Me, Sea Smile, More More (好似係黃色個杯)我個杯Nights Cape 酸酸地 味道唔出但係呢幾杯都令人好失望因為唔太好飲唔知係咪個bartender 心情唔好呢Strawberry Me 實在太藥水味啦因為咁,我地叫左啲生蠔都幾抵有優惠同埋應該係全晚最好食既野呢個係意式辣腸薄餅喂! 圖文不符好乾 而且似一塊餅乾不過還可以接受西班牙黑毛豬鞍扒我覺得不過不失正常味道,但好似唔多夠火路醬汁? 有點苦法式龍蝦汁海鮮扁意粉又係圖文不符醬汁比較淡,無龍蝦味不過都算多意粉最後因為唔飽叫多左個狂野摩天輪係個小食拼盤黎因為每樣得個2-3舊所以要搶黎食 haha味道都算唔錯我諗下一次應該會叫小食就算同飲番啤酒比較安全....整體係有啲失望既不過員工好有心同禮貌!推介: /5 (滿分)

有個倒轉既巴黎鐵塔
但係呢幾杯都令人好失望

因為唔太好飲
唔知係咪個bartender 心情唔好呢
Strawberry Me 實在太藥水味啦
因為咁,我地叫左啲生蠔
都幾抵有優惠
同埋應該係全晚最好食既野
呢個係意式辣腸薄餅
喂! 圖文不符

好乾 而且似一塊餅乾
不過還可以接受
西班牙黑毛豬鞍扒
我覺得不過不失
正常味道,但好似唔多夠火路
醬汁? 有點苦
法式龍蝦汁海鮮扁意粉
又係圖文不符

醬汁比較淡,無龍蝦味
不過都算多意粉
所以要搶黎食 haha
味道都算唔錯

我諗下一次應該會叫小食就算
同飲番啤酒
比較安全....
整體係有啲失望既

不過員工好有心同禮貌!

推介:
/5 (滿分)