2020-08-29 67 瀏覽
呢間飲品舖既氛圍好適合同朋友黎呢度飲嘢傾計😍而野飲同甜品外觀都好別緻 用黎影相打卡一流🥰由於疫情的關係冇得堂食就同朋友嗌佐外賣,order佐麻糬芝麻烏龍鮮奶茶同埋黑糖珍珠鮮奶鐵觀音同埋清香柚子芝士蛋糕😳兩杯野飲既外觀都好靚,杯面打佐cream🥰飲前記得攪拌均勻啊首先麻糬芝麻烏龍鮮奶茶😍個杯身用芝麻繪出既紋路好靚啱晒打卡用,飲落去芝麻味極濃厚👍烏龍茶味適中,同芝麻相映成趣😳麻糬好煙韌彈牙,好味過平時食開既珍珠🥰可以試下換下口味黑糖珍珠鮮奶鐵觀音,同樣杯框用黑糖漿畫出紋路,攪拌完迫不及待飲一啖,鐵觀音茶味好濃,又唔會蓋過牛奶既香滑,可見到少少茶葉碎都幾真材實料😳野飲拎返屋企都個幾鐘啲黑糖珍珠都仲keep到煙韌👍甜度岩岩好🥰清香柚子芝士蛋糕,外賣包裝用心精緻✨蛋糕柚子既清香同芝士好襯,蛋糕入面有柚子皮碎~兩者既配合唔會覺得芝士蛋糕好膩,反而想食多幾件😍總括而言,等疫情過後會想約fd再黎呢度飲嘢同嘆件蛋糕😍😍

麻糬芝麻烏龍鮮奶茶

黑糖珍珠鮮奶鐵觀音

清香柚子芝士蛋糕

總括而言,等疫情過後會想約fd再黎呢度飲嘢同嘆件蛋糕😍😍
2020-08-27
5 分鐘 (外賣自取)
下午茶
麻糬芝麻烏龍鮮奶茶