在一個週末早上(4月25日),經外賣app叫早餐。 我哋order咗一份日式早餐,一份洋式早餐,另外一支橙汁同埋一支健康蔬菜汁 Dr Detox。食物沒有什麼問題,驚嚇在枝Dr Detox當我飲飲下好奇望下個expiry date 2020年4月18日當日係4月25日,足足過左期一個星期!!!有冇攪錯?!同外賣app講,佢話你想要refund定redeliver,我話而家支飲品過咗期成個星期,我飲左喎,佢講sorry to hear that同埋會叫間餐廳留意番,完全沒有理會客人飲左過期食品, 餐廳亦都冇打過嚟道歉 ,外賣app淨係問你redeliver定refund, 其實講真,我唔使你redeliver, 因為怕又係有問題; Refund其實係一定! 好似當補償咁 其實佢哋咁樣做真係一啲責任心都冇 客人發現咗, 咪退返錢畀你囉,佢哋冇損失; 客人唔發現照飲咗,又可以買咗支過期嘢啦! 無良!你打開門做生意嘅餐廳, 絶對有責任! 退錢唔係大曬㗎! 無良心!
2020年4月18日
當日係4月25日,足足過左期一個星期!!!有冇攪錯?!

bless R41 Dr Detox

其實佢哋咁樣做真係一啲責任心都冇

2020-04-25
外賣送餐
$200 (早餐)
bless R41 Dr Detox
  • blessR41DrDetox