餐廳: 巴黎小館
資訊:

2021-04-24 1390 瀏覽
嚟到大館只係60蚊杯 draft stella啤酒其實都幾平吖, 仲要係間法國餐廳有大館靚景,餐廳樓底高,好大個歐式bar枱,地方夠大坐得舒服,有室內外,我地唔想太熱所以坐咗喺裡面,服務員都好nice, 我地仲係呢度都影咁好多靚相添雖然呢間法國餐廳,食物唔算多選擇,但我哋叫咗三樣嘢,味道都唔錯,我哋叫咗有燒春雞,芝士拼盤(好大盤連包),mini burger (兩個) 雖然真係細,但味道唔錯,我地3個女仔,樣樣試小小咁,又唔洗食太多,唔會飽過頭,埋單每人300蚊都ok吖,又唔算太貴,下次可以再黎傾下計
嚟到大館只係60蚊杯 draft stella啤酒
其實都幾平吖, 仲要係間法國餐廳