2024-01-20
記得當初小店喺銅鑼灣開第一間店嘅時候,小編已經做咗會員(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)時至今日,真係幫襯咗好多好多次,係時候同大家介紹一下!✨藍天白雲好有意境嘅一杯飲品,由蝶豆花去製造出蔚藍嘅顏色,中間拌有椰子奶蓋、粒粒柚子同芒果肉口感都幾豐富,而確實飲完真係唔太Heavy,心理上冇咁大罪惡感!✨圓貝茉奶茶作為珍珠奶茶之鬼,當然要試一試佢嘅奶茶系列,講到明更健康更低卡,小店加入咗奇亞籽,粒粒口感相當明顯!飲落茶底出色。✨麻糬曲奇每次見到有關於曲奇餅再加上麻糬,我就忍唔住(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)小店提供四款口味:伯爵茶、抹茶、紅絲絨、朱古力。伯爵茶茶味嘅清香加上軟糯嘅麻糬,真係非常之夾!咬落去好厚身,再嘆埋杯飲品,真係feel so good。而朱古力味亦都冇想像中嘅甜膩!✨✨小店堅持每天新鮮製造全自家製的非堅果植物奶,並採用羅漢果糖代替精製糖,期望客人都可以用低卡、健康嘅方式品嚐到美味嘅飲品!
✨藍天白雲
✨圓貝茉奶茶