2017-07-13
呢間舖頭係適合打咭同埋影相既,佢既環境同裝修都好知道自己既路線係乜所以如果係為左食雪糕only 或者係為飲野only 呢就建議去其他地方,相信灣仔有更加多既選擇。舖頭位於利東街既一間好細既舖頭,佢既裝修好悠閒好舒服,只有幾張高椅俾顧客坐低品嚐小食櫥窗仲整左個大咕lone 俾客人扮坐係窗邊影相,for 影相呢度既食物同環境係啱既。明明環境係好西式好chill chill ,但係呢度播既歌完全唔啱舖頭既風格,佢會播d katy perry 既firework個類既音樂如果播返d 法文歌呀、bossa nova個類相信會match 好多囉講完環境講食物啦利東街自裝修完之後既舖頭都已經升格做貴價餐廳,所以呢間舖頭既價錢都係貴既我呢杯野飲要七十六蚊,個味道其實係唔值得呢個價錢。牛奶gelato係好味既,不過同其他地方既gelato 分別大唔大呢?講真我就唔覺得,而且雪糕份量係少既呢杯飲品係咖啡黎,咁杯咖啡又好唔好飲呢?杯咖啡係酸既,所以我係要一啖雪糕一啖咖啡咁食當我食完個雪糕之後,杯咖啡我都飲唔落啦,掉左。如果想食gelato 加花瓣造型呢其實其他地方都有,唔需要刻意黎呢度食。所以呢間餐廳對我黎
講完環境講食物啦
我呢杯野飲要七十六蚊,個味道其實係唔值得呢個價錢。
當我食完個雪糕之後,杯咖啡我都飲唔落啦,掉左。
所以呢間餐廳對我黎講呢~黎過就夠了!
題外話/補充資料:
lamlam 脷係for 放相落ig