2024-06-10
新出嘅Salted Caramel Cloud Latte 原來要去某一間特定shop先有得飲,等我仲走咗去新太陽廣場嗰間 好彩都做埋啲嘢先走返去呢度不過其實呢間嘅環境比起新太陽廣場嗰間要舒適得多。有好舒服嘅梳化一人限定。仲好似貴賓候機室咁有小食俾你隨便攞嚟食添。(因為佢提供咗scone 係我嘅Favorite 所以我食咗三件同埋一塊小曲奇🍪)😂又唔好意思淨係嗌杯嘢飲唔食嘢 ,(仲要呢杯嘢我今日要用coupon) 所以就嗌咗一個最輕擎嘅ham &cheese 牛角包窩夫 (其實之前食過好多次 ham &cheese 冇得輸,仲要有我最喜愛嘅牛角包造成嘅窩夫)其實我真係好想叫sourdough 架 不過佢成兩大塊咁full 所以我提議可唔可以half Potion囉,for 我哋呢啲一個人去食都食到丫嘛。之前曾經有出過一塊牛角包窩夫+牛油果蛋。可唔可以再出返呢?再一次喺度呼籲可唔可以請我做product Team嘅研發人?我有好多idea可以俾你喎。😂🤣^唔記得幾時開始佢收10%service charge ,客戶體驗真係唔係咁好
其實我真係好想叫sourdough 架
之前曾經有出過一塊牛角包窩夫+牛油果蛋。