2010-04-10 35 瀏覽
荃灣如心廣場V CUISINE平時係網上都見到V CUISINE呢間野都有不少好評,星期一個曰,就同家人去荃灣個便飲茶。都幾多人係度排隊等位WOR, 睇睇下,原來做緊大優惠。星期一至五,早上及中午有7點5折WOR。之後,如果消費夠200元,仲有現金券送呀!!好抵呀。。。。呢間既食物都幾好味,佢地D點心款式好特別呀!由大大隻,都真係落足料BOR。而且都有素菜的點心,可以比一D食素既朋友,由唔洗食咁多肉類。GOOD呀!仲有甜品食TIM。有多選擇,而且由細細份咁。都唔錯呀。。
荃灣如心廣場V CUISINE

呢個係蓄茄蛋鮮竹卷,佢個紅紅地個汁係蓄茄蛋汁,酸酸地咁,都幾開胃。
呢個呢,就係麻醬茄子啦,佢個盒仔好有鄉村味啊!食落去個味有D花生醬味既茄子!口感幾新穎
蘿蔔酥,好味呀!外邊的溫度不算是高,但裹面D蘿蔔絲還是熱熱的。食個陣真係要小心燙咀
我至愛的奶皇南瓜仔呀,一咬下去,D奶皇就已經慢慢咁流出呀!而且由唔會太過甜喎,岩岩好呀。
自選甜品,個免仔好CUTE呀,仲有個藍妹撻呀,都算唔錯既!
2010-04-05
自選甜品,個免仔好CUTE呀,仲有個藍妹撻呀,都算唔錯既!
  • 奶皇南瓜仔