餐廳: 海港燒鵝海鮮酒家
資訊:

2019-07-09 892 瀏覽
香港人鍾情飲茶文化, 若沒有訂位服務, 預左假期需要耐性等位了因為要遷就親朋戚友, 便去大圍海港酒家, 呢間集團式酒家, 晚飯小菜口碑都算不錯, 飲茶都是第一次.點心都是一般大路款式, 沒有什麼驚喜.而且送到檯已經不夠熱此外, 檯上有個熱水瓶, 本來是方便茶客沖茶, 但是瓶內的水根本都不夠熱何奈沖得茶呢用來食的碗筷更加有種洗不乾淨的感覺, 要用滾水一再沖洗多次先才敢用,就是食物質素能夠保持得到,但是基本應該要有的服務真係要提升呢

點心都是一般大路款式, 沒有什麼驚喜.而且送到檯已經不夠熱

但是基本應該要有的服務真係要提升呢