2020-09-24
上到15樓要再行樓梯,同屋企人食飯,有老人家,要咁行,唔太方便。埸唔細,不過應該大家都抗疫疲勞,所以full晒。有幾個set 揀,見有個set 368有🦐同🦀, 幾筍咁就order呢個,之後侍應話有蝦同蟹嘅餐都無得供應,因為今晚海鮮只得魚同龍蝦,咁其實幾個set得返一個set係無蝦同蟹😏, 我地唔想煩咁就要咗嗰個餐 (半隻雞,魚腩煲,蝦多士同個湯),另外加咗個雜菜粉絲煲88蚊,同特價乳鴿3隻每隻18.8。《湯》係合掌瓜湯,好大煲,幾足料《乳鴿》嚟到個樣同隔離檯有啲唔同,無斬件上,我地問點解?侍應話特價係唔會斬件,我地啞咗🙄, 不過味道係ok嘅,熱辣辣,幾香囗。《魚腩煲》魚腩得4,5件,其他係豆腐,燒肉同冬菇,整體好鹹😑《雞》都幾滑幾香😙《蝦多士》一共六件,係厚多士,好香好脆😋,蝦都彈牙跟餐送咗個椰青同埋每人一個橙,椰青只俾咗支飲管我,無匙羹。overall野食係ok嘅,不過無得供應嘅野唔早講就有啲無奈,另外侍應好hea, 成日扮睇唔倒客人真係好扣分👎,想要茶,想要匙羹,想埋單叫極都無人應個個扮睇唔倒,其實而家飲食業唔係寒冬咩?有工開係咪要積極少少?
埸唔細,不過應該大家都抗疫疲勞,所以full晒。
《湯》
係合掌瓜湯,好大煲,幾足料
《乳鴿》
《魚腩煲》
魚腩得4,5件,其他係豆腐,燒肉同冬菇,整體好鹹😑
《雞》
都幾滑幾香😙
《蝦多士》
一共六件,係厚多士,好香好脆😋,蝦都彈牙
跟餐送咗個椰青同埋每人一個橙,椰青只俾咗支飲管我,無匙羹。