2024-05-10
星級餐廳 - 大角咀今日去咗奧運利奧坊食雞煲火鍋放題我哋叫咗價錢商議嘅B餐 - 美國Choice黑安格斯牛板件套餐一坐低就有碟前菜送上 裏面有麻辣蓮藕/麻辣金菇/中華沙律/帶子裙邊之後就有泰式串燒拼盤 裡面有雞肉串 甜不辣 鵪鶉蛋 蟹餅 都幾香口 可以開下胃再有無限添加嘅野味雞煲我哋叫咗麻辣館個汁都幾惹味 而且雞肉全部都係雞髀肉 嫰滑啖啖肉又冇骨本身以為食完雞煲之後先會有湯底上 點知原來兩煲嘢會同時上 我哋自選湯底打邊爐 揀咗椰子湯 可以任食安格斯牛板腱 北海道豚肉片等火鍋配料 肉類厚切有口感出面亦有唔同丸類同蔬菜拎 老公話蟹籽包最高質仲有好多款小食任叫香酥排骨 荔枝蝦丸 隆順甜不辣條 水林地瓜條 紫金QQ球 新鮮炸起 每樣都推介特飲都可以無限Encore 我哋試咗荔枝乳酸特飲同埋百香果梳打 唔會有怪味 甜度亦適中最後仲有甜品食 叫咗意大利咖啡雪糕 一球雲呢拿雪糕再加一shot香濃咖啡 冰火交融 甜中帶甘香 滿足
今日去咗奧運利奧坊食雞煲火鍋放題
再有無限添加嘅野味雞煲